Woningaanbod

Wonen in een voormalig pakhuis is populair. De ruimte en het karakter van de woningen in Het Gecroonde Hart 2023 zorgen voor sfeer en authenticiteit. Met respect voor het verleden heeft de architect een plan gemaakt dat volledig aansluit bij de huidige en toekomstige woonwensen, zoals energiezuinig, gasloos en vloerverwarming in alle verblijfsruimte. Tegelijkertijd hebben kopers invloed op de afwerking, om een persoonlijke draai te geven aan hun appartement.

Alle woningen zijn verkocht 

De centrale hal van het Gecroonde Hart 2023 aan het Scharloo geeft toegang tot het trappenhuis en de liften naar de appartementen. In het totaal komen hier 11 appartementen, allemaal met een andere afwerking en uitstraling. Dus beslist geen dertien in een dozijn.

Gaat u voor de moderne uitstraling met hoge moderne raampartijen en prachtige bloembakken? Of liever de sfeer van een oud pakhuis met Franse balkons in de gevels. Dat wordt op verschillende tijden genieten van de zon: zowel op het zuidoosten als op het westen, in Het Scharloo is het mogelijk.  Kies zelf en kijk welk appartement u het meeste aanspreekt. Uiteraard woont u gasloos en is aan alle moderne vereisten voldaan.

Voel je thuis in brielle
Kies je favoriete woning

3D

tweeKAMER-
APPARTEMENTEN

Bouwnummers 1 t/m 3

-   52 m² tot 72 m²
-   VERKOCHT

DRIEKAMER-
APPARTEMENTEN

Bouwnummers 4 t/m 8

-   79 m² tot 88 m²
-   2 slaapkamers 
-   VERKOCHT

Penthouses

Bouwnummers 10 en 11

-   59 m² tot 66 m²
-   2 royale slaapkamers 
-   19 m2 terras
-   VERKOCHT

Complete
appartementen

De appartementen in het Gecroonde Hart 2023 aan het Scharloo worden compleet opgeleverd, met een badkamer en toilet. Voor het sanitair gebruiken we kwaliteitsmaterialen. Voor het afwerkingsniveau verwijzen wij u naar de het sanitairboek  wat op de website staat. Natuurlijk heeft u altijd de vrijheid om te kiezen voor een geheel eigen badkamer. Laat u inspireren in de mooie showroom met schitterende sanitaircollecties en de nieuwste trends op het gebied van badkamers.

Heel privé, onder het poortje door, parkeert u uw auto op eigen terrein. Een oase van rust achter de wallen. Hier is ook de mooi aangelegde privétuin voor de eigenaren van de appartementen. Een BBQ met vrienden of uw (klein)kinderen op bezoek? Dat is hier zeker mogelijk… Er is een leuk buitenverblijf waar de green egg al staat opgesteld. Maar lekker schommelen en borrelen als de zon wegzakt, kan ook! Heerlijk toch: uw eigen stadstuin met mooie planten en gezellige hoekjes om te relaxen. 

Alle woningen zijn verkocht

Meer weten?

Neem contact op met Thekla Trouw

Thekla Trouw, verkoopmanager en makelaar voor ‘Het Gecroonde Hart 2023’, heeft haar hart verpand aan de legendarische vestingstad. Ze vindt het een eer betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het Gecroonde Hart 2023 aan het Scharloo.

“Met veel plezier en energie ga ik de toekomstig bewoners helpen hier hun (t)huis van te maken. Het wordt echt iets speciaals, zo worden de appartementen opgeleverd met een mooie, complete badkamer en kiezen we voor een hoogwaardige afwerking van ramen en deuren. En de woningen worden uiteraard voorzien van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid. Graag vertel ik 
je hier meer over!”

Thekla Trouw
Verkoopmanager en makelaar
06 53 50 64 97
info@theklatrouw.nl