locatie

In 2022 vierde Brielle 450 jaar vrijheid. Op 1 april 1572 bevrijdden de watergeuzen Brielle als eerste stad van Nederland van de Spanjaarden. Hier werd geschiedenis geschreven. Die van vrijheid. Dat vieren we groots. Ze heten je welkom en openen de poort! Brielle is bekend van de gezellige 1 april feesten, Brielle Blues en zoveel meer een geweldige vestiging stad die veel heeft te bieden.

Alle woningen zijn verkocht 

Historische panden, winkeltjes, galeries, restaurants, hotels, terrassen, campings, musea, een haven en een directe verbinding naar het Brielse meer. In de directe omgeving kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken. En niet te vergeten, er is altijd wat te doen.

Met het afronden van het Gecroonde Hart wordt een nieuwe parel aan Brielle toegevoegd. De 11 appartementen liggen op loopafstand van alle gezellige voorzieningen, via de ophaalbrug loopt je zo het centrum in met de gezellige barretjes, winkels waar ouderwetste service de norm is en een bakker voor vers brood Of wat dacht je van een bezoekje aan Hoofdstuk 1, de gezelligste boekwinkel van Voorne Putten.

Alle woningen zijn verkocht

Meer weten?

Neem contact op met Thekla Trouw

Thekla Trouw, verkoopmanager en makelaar voor ‘Het Gecroonde Hart 2023’, heeft haar hart verpand aan de legendarische vestingstad. Ze vindt het een eer betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het Gecroonde Hart 2023 aan het Scharloo.

“Met veel plezier en energie ga ik de toekomstig bewoners helpen hier hun (t)huis van te maken. Het wordt echt iets speciaals, zo worden de appartementen opgeleverd met een mooie, complete badkamer en kiezen we voor een hoogwaardige afwerking van ramen en deuren. En de woningen worden uiteraard voorzien van de modernste technieken op het gebied van duurzaamheid. Graag vertel ik 
je hier meer over!”

Thekla Trouw
Verkoopmanager en makelaar
06 53 50 64 97
info@theklatrouw.nl